144 MHz Es in EU     : Status
50 MHz Es in EU       : Status
Today's MUF & Es    : Status
From MMMonVHF
Son Eklenen Albümler
  • TC101SO
  • TRAC Bozöyük Eğitim
  • BURSA DEPREM HAFTASI ETKİNLİĞİ
  • SİVAS DEPREM HAFTASI ETKİNLİĞİ
  • TRAC Manisa Şubesi UMKE İşbirliği
  • MARSEC-2015


Etkinlik Takvimi
E-Bülten

        

        

 

        

 

Ziyaretçi Yorumları

Burcu Güneş

Tarih : 18.10.2016 03:58:33

Konu : Başarılarınızın Devamını dilerim

Yorum :

Siteniz Çok Güzel Ve Başarılı İçeriği Tasarımı Görselliği Çok Güzel Başarılarınızın Devamını Dilerim... 


nihat

Tarih : 10.10.2016 14:31:31

Konu : kullanım

Yorum :

Merhaba,  Baofeng uv82 cihaz aldım. fakat kullanım ve ayar konusunda hicbir bilgim yok ne yapmam nasıl ve nereden baslamalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Jim O'Brien

Tarih : 27.07.2016 16:47:34

Konu : Thank you!

Yorum :

I am working on a project in Istanbul. Serdar B. translated my survey questions for TRAC. I thank you for your responses which I will include in my report. Jim KE7YBG Las Vegas, Nevada, USA

musa sugen

Tarih : 04.05.2016 22:10:09

Konu : amator belge

Yorum :

Sınavda A sınıfı belge almaya hak kazandım,  evrakları pazartesi ulaştırdım. Belge elime ne zaman ulasır?

mehmet ali elis

Tarih : 28.04.2016 19:08:23

Konu : telsiz

Yorum :

B sinfi hak kazandım Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Tesliz İşletme Müdürlüğü'ne gönderdim belgem gelene kadar telsizinden dinleme yapmam sucmu cezasi varmi yanimda tasimamda ama b hak kazandim

Yücel D.

Tarih : 25.04.2016 21:21:03

Konu : Virtual Ham Radio

Yorum :

1986 yılından beri uzak mesafe QSO-DX yapmaktayım. Ancak Sınava girerek çağrı işaretine hak kazandım, ANCAK BELGESİ OLMAYANLARA TAVSİYEM LİNKE GİDİP BAKIN VE BEKLİYORUM ORADA, SON CONTEST DE EŞİM İLE BİRLİKTE TÜRKİYEYİ TEMSİL ETTİK , İLK 15 İÇİNDE 2 TÜRK iSTASYONU ( 7 VE 15. SIRA ) https://www.youtube.com/results?search_query=116hs1305

Rrefik Hoşhanlı

Tarih : 18.03.2016 13:02:58

Konu : eski dergiler

Yorum :

iyi günler;

1970 Lİ YILLARDA TRAC DERGİSİ ÇIKIYORDU BU DERGİLERDEN BAZILARINA SAHİBİM, FAKAT ÇOK SAYILARINI KAYBETTİM. SİZDEN RİCAM ACABA ESKİ SAYILARI SİTENİZDE YAYINLASANIZ TEKRAR ESKİ GÜNLERDEKİ DEVRELERİ ÖZLÜYORUM AYRICA BİZLER İÇİN İYİ BİR HATIRA OLUR. ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR.

yasin kahraman

Tarih : 25.02.2016 03:22:23

Konu : sınav vs

Yorum :

Profesyonel telsız ekıpmanlarım var fakat ruhsatım ehlıyetım yok nerden başlıcagımı bılemıyorum bı yardım edersenız cok sevınıcem yaşim 19 bu işlere başlamk ıcın hayli meraklıyım.

ersan akyalçın TA4AJK

Tarih : 11.02.2016 18:59:34

Konu : röle

Yorum :

Kuşadası'nda son günlerde 439.200 rölesini duyamıyoruz. Bir sorunmu var ayrıca kuşadası dilek tepe 439.375 rölesi nezaman aktif olacak? bilgilendirirseniz sevinirim iyi çalışmalar.

Levent Dikmen

Tarih : 10.02.2016 21:34:28

Konu : TRAC NEDIR?

Yorum :

Merakımı mazur görün ama TRAC nedir? Arama kurtarma cemiyeti mi? Radyo amatörleri cemiyeti mi? Ne sayfanızda ne de çalışmalarınızda amatörlere yönelik hiç bir şey yok. Ne zaman kıpırdanacaksınız?

TRAC
Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti
9 Nisan 1991 tarihi ve 91/1741 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile KAMU YARARINA çalışan bir dernektir.
IARU International Amateur Radio Union Member