YOUNGSTERS ON THE AIR (YOTA)

TC100YOTA Çalışması (01 – 31 Aralık 2023) TRAC Üyeleri Duyurusu

Her yıl düzenlenen uluslararası Aralık 2023 YOTA (Youngsters on the air) ayı kapsamında 01-31 Aralık 2023 tarihleri arasında tüm bant ve frekanslarda çalışmalar yapılmaktadır. TRAC Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti olarak bu tarihlerde TC100YOTA çağrı işareti ile çalışmalar koordine edilecektir. TA’ da ki tüm Gençleri Amatör Telsizcilik ile tanıştırmayı, yeni bir hobi kazanmalarını ve mevcut genç üyelerimizin eğitilmesini amaçlayan bu faaliyette 26 yaşını doldurmamış Amatör veya Amatör adayı gençlerin faaliyete katılması konusunda teşvik etmenizi ve tüm bantlarda görüşmeler yapmalarında yardımcı olmanızı istiyoruz. Türkiye’deki tüm amatör derneklerimizden ve dernek üyesi olmayan amatör ya da değil bu faaliyete katılmak isteyenler aşağıdaki eposta adresine iletişim bilgilerini mail göndererek ya da aşağıdaki telefon numaralarından TRAC YOTA ekibine ulaşarak detaylı bilgi almalarını ve TA gençlerinin Amatör Telsizcilik ile buluşturması konusunda desteklerini rica ediyoruz.
Her bölge TC100YOTA çağrı işareti ile TRAC YOTA ekibi ile koordineli bir şekilde farklı bant ve frekanslarda dönüşümlü olarak çalışabilirler. 
TA Gençlerinin Amatör Telsizcilik ile tanışması, mevcut genç üyelerimizin cihaz kullanımı konusunda eğitilmesi için çok önemli olan bu faaliyette desteğiniz ve katılımınız için şimdiden teşekkürler.

TRAC Genel Merkezi adına,
TRAC YOTA Koordinasyon Ekibi.

İletişim

Mail: yota@trac.org.tr

TA3SG Gökhan SUNAR / Telefon : 0532 613 8533

TA3CE Hüseyin TANKIZ / Telefon : 0532 632 4013

Web: www.ham-yota.com

Yarışma web sayfası: https://events.ham-yota.com