İlkini 2024 yılında düzenlemiş olduğumuz ve bu sene ikincisini yapacağımız TRAC Ordu Şubesi önderliğinde ORDU/Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı’nda Amatör Telsizciler Kampı düzenlenmiştir.
Geleneksel ORDU / Ünye Amatör Telsizcilik Kampı 13-14-15 Haziran 2025 tarihinde yapılacaktır. Hava durumunda olası büyük değişiklikler zaman yaklaştığında değerlendirilecektir.

Amatör Telsizciler arasındaki dostlukları pekiştirmek, yeni dostluklar edinmek, bilgi ve tecrübe paylaşmak, her şeyden önce hep bir arada hoşça vakit geçirilmesi amaçlanmaktadır. Ordu Büyük Şehir Belediyesi Etkinlik alanında yapılacak olan bu aktivitede alana giriş ve çadır kurmak ücretsizdir. Belediye ile yapılan istişarede ve sonrasında tarafımıza verilen resmi izin yazısında Karavan Girişine izin verilmeyeceği bildirilmiştir.

Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. 73! TA7OM

TRAC ORDU ŞUBESİ